Discus Broekema

Discusvissen en andere dieren

Ken jij de Duitse staande korthaar al?

duitse staande korthaar

Wanneer je op zoek bent naar een echte lieve hond, dan is de Duitse staande korthaar jouw maatje voor het leven! Een tikkeltje gevoelige hond die maar al te graag liefde van het baasje wil krijgen. Niet alleen zal je met deze hond merken hoe dat een echte viervoeter kan zijn. Ook zal zijn goedaardige karakter ervoor zorgen dat het altijd een plezier is om steeds aan de slag te gaan met jouw hond.

De verzorging van een Duitse staande korthaar

Je hebt de keuze gemaakt en wilt maar al te graag een Duitse staande korthaar. Let er wel goed op dat je ervoor dient te zorgen dat de hond wel een consequente opvoeding nodig heeft. Gebeurt dit niet? Dan is de kans groot dat de Duitse staande korthaar eigenwijs kan zijn. Wees er overigens wel bewust van dat dankzij zijn goedaardige karakter je met een rustig tempo moet gaan werken. Dit ras is onwijs intelligent en heeft vrijwel weinig correctie nodig om het onder de knie te krijgen.

duitse staande korthaar

Dit ras heeft dagelijks voldoende beweging nodig, maar is ook zeer zeker geschikt in het stadsleven. Hierdoor heb je in feite een echte trouwe viervoeter aan je zijde waar je veel plezier mee zult gaan beleven. Een heerlijke wandeling in het bos is niet alleen voor jezelf aangenaam. Ook voor jouw trouwe viervoeter zal het als plezierig worden ervaren!