Discus Broekema

Discusvissen en andere dieren

Schapenvoer van de AR Webshop

Zonder voeding is het voor ons mensen niet mogelijk om goed te functioneren in het dagelijks leven. Zonder voeding heeft het lichaam geen energie en is het lastig om bezig te zijn met bepaalde activiteiten. Dit geldt ook voor schapen. Een groene vlakte vol met schapen ziet er op het oog rustig uit. Maar dit is niet waar. Schapen staan niet stil, zij zijn de hele dag druk bezig met het eten van schapenvoer. Het type schapenvoer dat een schaap eet is afhankelijk van de leeftijd van het jonge dier. In de AR Webshop vind je meerdere voedingsmiddelen die een schaap nodig heeft tijdens zijn of haar bestaan. Wil jij meer weten over schapenvoer? Lees dan verder of ga naar de AR Webshop.

Verschillende soorten schapenvoer

De AR Webshop heeft een ruim assortiment aan voedingsmiddelen die lammen en schapen kunnen eten. De soorten voeding voor schapen die in het assortiment opgenomen zijn staan hieronder vermeld:

  • Schapenbrok
  • Schapen lammerenkorrel
  • Schapenlactatiebrok
  • Sprayfo lam
  • Denkamil Capri-ovi

Schapenbrok is een voedingsproduct wat vooral toegepast wordt in de biologische landbouw. De voeding is koperarm en wordt vooral gebruik in de laatste weken van de dracht en gedurende de lactatie. Voor de boer is het een interessant product, omdat het scherp geprijsd is op de AR Webshop. Vind jij dat deze prijs nog niet laag genoeg is?

Schapen lammerenkorrel is het ideale product dat gebruikt kan worden als bijvoeding. Het heeft een goede smaak en zorgt voor de beste groei van lammeren. De goede smaak en kwaliteit van de lammerenkorrel zorgt voor een goed effect op de voeropname wat leidt tot optimale groei.

Schapenlactatiebrok is het schapenvoer om te geven gedurende de lactatie. Dit brok bevat andere meer voedingsstoffen, waardoor het de beste keuze brok is als er drie of vier lammeren geboren worden. Het geven van dit voedingsproduct aan jouw schapen voorkomt het risico op slepende melkziekte. Er is sprake van de slepende melkziekte als een schaap of koe na het baren van een jong te zwak is om voldoende energie op te nemen. Dit gaat gepaard met de aanmaak van melk en verlies van energie.

Voor de allerkleinsten is er de Sprayfo lam. Dit is het beste merk als je op zoek bent naar de ideale melkpoeder voor de opfok van schapenlammeren. Dit product geeft de hoogste groei met de minste problemen. Het product is zeer smakelijk en heeft ook nog eens een goede melkopname. Het voedsel wordt goed verteerd door de jonge dieren. 

De AR Webshop

Wil jij na het lezen van dit stuk nog meer te weten komen over het schapenvoer van de AR Webshop? Ga dan nu direct naar de website. Naast schapenvoer biedt de AR Webshop talloze andere mogelijkheden in de agrarische sector. In de AR Webshop vind je ook voedingsproducten voor onder andere rundvee, pluimvee, varkens en paarden. Voor de biologische boer worden biologische voedingsproducten aangeboden. Weet jij inmiddels zeker dat jij de voeding, bijvoorbeeld schapenvoer, van de AR Webshop wilt aanschaffen? Ga nu naar de website en maakt gebruik van alle geweldige voordelen die geleverd worden: palletvoordeel, gratis levering van 300 kilogram en levering binnen twee werkdagen. Ga naar de website via de volgende link: arwebshop.nl