Discus Broekema

Discusvissen en andere dieren

Wilt u overstappen op rauwmelkse yoghurt?

In ons gezin drinken wij al jaren rauwe melk. Wij zijn er van overtuigd dat dit goed is voor onze gezondheid vanwege de goede bacteriën in deze melk die goed zijn voor de darmflora. Toen ik 10 jaar geleden gediagnosticeerd werd met een prikkelbare darm ben ik meteen gaan zoeken naar goede opties om mezelf beter te voelen. Ik ging onder andere minder suiker eten, meer sporten en meer rauwe groenten eten. Zo kwam daar ook rauwe melk bij. Mijn gezin is gezellig met me mee gaan doen, dus wij eten al jaren hartstikke gezond. Het enige wat ik mistte was rauwmelkse yoghurt. Ik vind yoghurt namelijk heerlijk maar kon deze nergens vinden met rauwe melk. Dit vond ik zo jammer dat ik op zoek ben gegaan naar rauwmelkse yoghurt. Ik heb er eerst in een paar supermarkten naar gevraagd maar niemand had rauwmelkse yoghurt in hun assortiment. Zonde, want er ligt al zoveel ongezonds in de supermarkt. Het zou goed zijn als ze gezonde producten zoals rauwmelkse yoghurt zouden aanbieden. Ik heb daarom ook een slechte review achter gelaten bij de jumbo en albert heijn keten. Ik vind het onacceptabel dat ze namelijk alleen maar ongezonde troep aanbieden. Maar goed, ik ging door met mijn zoektocht en ging googelen op rauwmelkse yoghurt. Ik kwam vrij snel uit op de website van rawmilkcompany.nl .Ik was direct enthousiast toen ik deze website bekeek en las over de visie van de mensen van dit bedrijf. Ze zijn er net als ik van overtuigd dat rauwe melk gezonder is dan gewone melk. Ik hou ervan als mensen zelf nadenken! Ik heb daarom ook besloten voortaan al mijn pakken rauwe melk hier te bestellen. Dat vond ik gewoon een goed idee, want ik geef liever hier geld uit dan ergens anders omdat ik zo achter de visie van dit bedrijf sta. Ik zag vrij snel dat ze ook rauwmelkse yoghurt verkopen bij dit bedrijf. Ik heb dit natuurlijk meteen besteld en ik kan u vertellen dat ik niet teleurgesteld ben!

Rauwmelkse yoghurt speelt een belangrijke rol in mijn gezonde voedingspatroon

Ik ben enorm blij dat ik een bedrijf heb gevonden die rauwmelkse yoghurt verkoopt. Mijn gezin is er inmiddels ook van aan het smullen en ik wil gewoon nooit meer normale yoghurt eten. Ik neem liever mijn eigen rauwmelkse yoghurt mee op vakantie dan dat ik ooit nog andere troep ga eten. Ik wil gewoon gezond blijven!

Mijn leven is beter sinds ik dit product heb gekocht

Al met al ben ik hartstikke blij dat ik rauwmelkse yoghurt heb gekocht van dit bedrijf omdat:

  • Ik me nu alweer veel gezonder voel dat eerst
  • De rauwmelkse yoghurt ook nog eens hartstikke lekker smaakt
  • Ik erg achter de visie van dit top bedrijf sta.

Bent u ook opzoek naar rauwmelkse yoghurt? Dan zou ik dit zeker op deze website bestellen bij dit prachtige bedrijf. Bekijk het aanbod dus vandaag nog even om te zien wat u hier zou willen bestellen. Ik weet zeker dat ik hier in de toekomst nog heel veel vaker bestellingen zal doen.