Discus Broekema

Discusvissen en andere dieren

Paarden verzorgen

Paarden verzorgen

Paarden verzorgen is een vak apart. Je moet wel liefde voor deze mooie beesten hebben. Er komt veel bij kijken, maar dat is bij elk beest die je gaat verzorgen. Onze dochter is ook een grote liefhebber van deze mooie dieren. Als het aan haar ligt zal zij onze schuur leeghalen en hier een stal van maken. Niet om een paar konijnen in onder te brengen, maar een paard. Helaas gaat dat niet lukken en daarom waren wij voor haar op zoek naar iets anders.

Het leuke is dat er sinds kort een boerderij bij ons in de buurt staat met paarden. Hier is het mogelijk om te komen helpen, met het verzorgen van deze beesten.

Paarden verzorgen

Onze dochter gaat paarden verzorgen

De wens van onze dochter is uitgekomen, nu zij helpt met het verzorgen van de diere op de boerderij. Het leuke is dat hier een veulen was geboren en zei een naam mocht verzinnen. Dagenlang is zij hierna aan het zoeken geweest. Best wel lastig, maar het is haar gelukt. Zij kreeg de tip om eens op de website van 1001paardennamen te gaan kijken. Hier staan heel veel namen van A tot Z. Zeker de moeite waard om op deze site te gaan kijken. Het leuke is dat onze dochter helemaal alleen op een zeer leuke naam is gekomen en deze heeft zij het veulentje dan ook toegekend.