Discus Broekema

Discusvissen en andere dieren

Landbouw onderdelen bestellen

Bij mister agri landbouw onderdelen bestellen kun je snel en voordelig doen. Al onze producten worden geleverd binnen 5 dagen. Enkele artikelen die bij ons op voorraad liggen kunnen wij zelfs al binnen 24 uur leveren. Wij hebben alles wat je nodig hebt om een perfecte werkplaats te maken. Ook de gereedschappen die daarbij horen leveren wij. Maar daarnaast hebben wij veel onderdelen voor zowel trekkers als minitractors. Van cosmetische onderdelen tot functionele onderdelen. Voor de veehouderij hebben wij alle benodigden klemmen en drinkbakken. Zo kunnen de dieren eten en drinken met gemak. Ook alles wat je nodig het op elektra gebied vind je bij ons. Van spanningsmeter tot multimeter. Handig om te kijken of apparaten of stroom onderdelen kapot zijn. Dit is een goedkope oplossing om te kijken of je een reparatie kunt vermijden.

Onderdelen voor de minitractors

Ook voor de minitractor hebben wij diverse onderdelen in huis. Neem bijvoorbeeld de aftakas minitractor. Deze is van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast zijn er veel modellen hydraulisch aangedreven. Dit zorgt voor een betere werking en langere levensduur. De meeste mensen gebruiken de minitractor dagelijks. Dan heb je ook goede onderdelen nodig. Daarnaast leveren wij ook stoelen voor het rijcomfort. Afhankelijk van je gebruik kun je kiezen voor een luxe of luchtgeveerde stoel. Dit zorgt voor extra rijcomfort. Gebruik je hem maar incidenteel? Dan kun je met een standaard stoel vaak al vooruit

Comfort in de tractor

Om comfort te hebben in de tractor heb je een goede stoel nodig. Wij hebben een uitgebreid assortiment trekkerstoelen. Bij het kiezen van de juiste stoel heb je een aantal vragen die jezelf kunt stellen. Hoeveel ga ik de trekker gebruiken? Wanneer je hem langdurig en veel dagen in het jaar gebruikt dan is comfort geen overbodige luxe. Maar ook moet je ooit denken aan de bijrijder of andere bestuurders. Samen maak je de keuze welke het beste past bij het werk wat je ermee gaat doen. Staat de tractor vaak stil dan is de keuze van stoel waarschijnlijk niet zo belangrijk. Maar een slechte of versleten stoel kan wel voor lichamelijke klachten zorgen. Kijk dus wel naar een stoel met een lange levensduur.

Topstangen voor agrarische machines

Mister agri topstang voor tractor zijn van een hoge kwaliteit en tegen een scherp tarief. De topstangen van onze leveranciers zijn van uitmuntende kwaliteit. Wij hebben dit ook uitgebreid omschreven. Zo staat er bijvoorbeeld bij wat de afstand is van kruisstuk tot kruisstuk. Ook de Walterscheid topstangen vind je in ons assortiment. Deze staan bekend als de beste stangen van Nederland. Veel van deze stangen kunnen al binnen 24 uur worden geleverd. Ook beschrijven wij uiteraard wat de maximaal lengtes en hoogtes zijn. Maar ook het aantal pk en de maximale belasting hebben wij bij veel modellen vermeld. Het is belangrijk om je hier stipt aan te houden i.v.m de garantie. Heb je vragen over de producten dan kun je altijd bij onze medewerkers terecht. Zij zijn al jarenlang werkzaam bij ons en weten jou dus perfect te adviseren.