Discus Broekema

Discusvissen en andere dieren

Wat geef je je huisdier cadeau met dierendag?

Staat dierendag alweer voor de deur? Dan moet je je trouwe huisdier natuurlijk wel verwennen met een cadeautje. Zo laat je je liefde aan je eigen huisdier zien. Maak er nog wel even een foto van en plaats deze op Instagram, anders weten anderen niet hoe goed je bent. 

Cadeau voor de hond

Wat geef je aan je trouwe viervoeter met dierendag? Een kauwbot voor de hond kun je natuurlijk geven, maar die hoor je eigenlijk wekelijks aan je hond te geven, want dat is goed voor het tegengaan van stress en ideaal voor het gebit van de hond. Je kunt naast wat lekkers ook altijd een wat luxer cadeau geven, zoals een nieuwe mand of deken of natuurlijk een nieuwe halsband. 

Cadeau voor je hamster

Heb je een hamster en wil je die met dierendag even in het zonnetje zetten? Geef het arme dier bijvoorbeeld een grotere kooi met allerlei verschillende kamertjes en doolhoven of geef hem wat extra accessoires, zoals een rad of een huisje. Je kunt natuurlijk ook wat lekkers geven. Denk maar aan een traktatie zoals zonnebloempitten of stukjes wortel. 

Cadeau voor de kat

Een kat kun je eigenlijk van alles geven, want die laten waarschijnlijk toch niet zien hoe blij (of boos) ze met het cadeau zijn. Geef je een nieuwe speeltje, zoals een muis of pluche? Of geef je hem een extra bak met brokken en een kommetje melk? Het maakt bij katten niet heel veel uit.